Muziek met jonge kinderen

Seizoen 2023-2024 start met wachtlijsten

De belangstelling om mee te doen met een cursus Muziek op Schoot® is groot. Voor de herfstcursus Muziek op Schoot® zijn er op maandag, woensdag en vrijdag wachtlijsten. Op woensdag en vrijdag zijn er ook wachtlijsten voor de winter- en lentecursus Muziek op Schoot®.

In wijkcentrum De Klif in Nijmegen-Noord zijn nu nog plaatsen beschikbaar voor de wintercursus. Zo ook voor de zomercursus vanaf 13/15/17 mei 2024.

Bij deze de tip om je tijdig aan te melden. Opgeven voor meerdere seizoenscursussen is mogelijk.

Aanmelden voor een cursus Muziek op Schoot® kan door het inschrijfformulier in te vullen. De eerste les …

Klik hier om verder te lezen


Kinderkoor Zing-Zin

Kinderkoor Zing-Zin heeft plaats voor kinderen in de basisschoolleeftijd om samen te zingen o.l.v. Ans Hofer.

Wat doen we? ‘Zing-Zin’ verwijst naar ‘zin in zingen’, naar de zin ervan en de zin van wat je zingt. De werkwijze van Ans is om kinderen plezier te laten beleven aan zingen en ze ook bewust te maken van goed stemgebruik. Samen met andere kinderen zingen werkt verbindend. De liedteksten bespreken we en die zijn leuk en/of zinvol.

Het repertoire is in opbouw en omvat liedjes van o.a. Jeroen Schipper, Annie M.G. Schmidt, Suzan & Freek, oude leuke bekende/onbekende mooie liedjes en ook …

Klik hier om verder te lezen


Wachtlijsten; geef je (klein)kind tijdig op

De belangstelling om mee te doen met een cursus Muziek op Schoot® is groot. Daardoor zijn er wachtlijsten.

Bij deze de tip om je tijdig aan te melden. Opgeven voor meerdere seizoenscursussen is mogelijk.

De data voor seizoen 2023/2024 staan op de site. De start is maandag 4 september. Al opgeven voor een of meerdere cursussen in dat seizoen is mogelijk.

Voor de herfstcursus Muziek op Schoot® zijn er op maandag, woensdag en vrijdag wachtlijsten. Op woensdag en vrijdag zijn er ook wachtlijsten voor de wintercursus Muziek op Schoot®. In wijkcentrum De Klif in Nijmegen-Noord nu nog plaatsen beschikbaar voor …

Klik hier om verder te lezen


Lentecursus Muziek op Schoot vol

De groepen voor de lentecursus Muziek op Schoot op de 3 locaties/dagdelen zijn vol. Er is een wachtlijst.

Maar voor de zomercursus is op maandag en vrijdag nu nog plaats. De zomercursus start maandag 8 mei.

In maart komen de data voor seizoen 2023/2024 op de site. De start is maandag 4 september. Al opgeven voor een of meerdere cursussen in dat seizoen is wel al mogelijk.

Aanmelden voor een cursus Muziek op Schoot® kan door het inschrijfformulier in te vullen. De eerste les is een vrijblijvende kennismakingsles voor nieuwe ouders en kinderen.

23 januari 2023…

Klik hier om verder te lezen


Start lentecursus Muziek op Schoot: maandag 27 februari 2023

De lentecursus Muziek op Schoot® start op maandag 27 februari. Alleen op maandagochtend is er nog ruimte om mee te doen.

De groepen op woensdag en vrijdag zijn al vol. Maar voor de zomercursus (vanaf 8 mei) is nu nog plaats.

Aanmelden voor een cursus Muziek op Schoot® kan door het inschrijfformulier in te vullen. De eerste les is een vrijblijvende kennismakingsles voor nieuwe kinderen en ouders.

12 december 2022 …

Klik hier om verder te lezen


Wintercursus Muziek op Schoot is vol, maar na de winter komt gelukkig weer de lente! Start lentecursus: 27 februari.

Vanaf maandag 21 november start bij Ansjepansje muziek de wintercursus Muziek op Schoot® !
De groepen zijn echter al vol.
Op de 3 locaties/dagdelen (maandagochtend in wijkcentrum De Klif, woensdagochtend in wijkcentrum Titus Brandsma en op vrijdagochtend in zaal De Bolster ) zijn er wachtlijsten. Maar na de winter komt gelukkig weer de lente!

Samen met ouders, grootouders en jonge kinderen kunnen we een muzikale en vrolijke winter beleven. En het zo lekker warm hebben met dansen, bewegen, zingen, instrumentjes, allerlei Sint- en kerstliedjes en liedjes over het winterweer.

Vier muziekplezier met je (klein)kind en samen met andere (groot)ouders.

Er …

Klik hier om verder te lezen


Muziek op Schoot® 4 muziekplezier-cursussen in 2022/2023

Vanaf maandag 5 september start Ansjepansje muziek met de herfstcursus Muziek op Schoot® met weer een nieuw seizoen !

En zo kleurt de muziekboom in de herfstcursus Muziek op Schoot®  met mooie bladeren en (muziek)noten.

Vier muziekplezier met je (klein)kind en samen met andere (groot)ouders.

Er zijn 4 Muziek op Schoot®-cursussen per jaar. Elke cursus is anders; andere liedjes, ander materiaal, andere muziek, maar de structuur van de Muziek op Schoot-lessen en het plezier blijft herkenbaar en vertrouwd.

Aanmelden voor een cursus Muziek op Schoot® kan door het inschrijfformulier in te vullen. De eerste les is een vrijblijvende kennismakingsles voor …

Klik hier om verder te lezen


Muziek op Schoot® zomercursus & seizoen 2022/2023

Voor de korte zomercursus (6 lessen) zijn nu nog een paar plaatsen beschikbaar vanaf maandag 30 mei en woensdag 1 juni. Voor de zomercursus op vrijdag is er een wachtlijst.

Aanmelden voor een cursus Muziek op Schoot® kan door het inschrijfformulier in te vullen. De eerste les is een vrijblijvende kennismakingsles voor nieuwe kinderen en ouders.

De data voor Muziek op Schoot in seizoen 2022/2023 staan ook op de site. Zie: www.ansjepansje.nl/muziek-op-schoot/#wanneer

Er zijn 4 Muziek op Schoot®-cursussen per jaar. Elke cursus is anders; andere liedjes, ander materiaal, andere muziek, maar de structuur van de Muziek op Schoot-lessen en het …

Klik hier om verder te lezen


Muziek op Schoot in seizoen 2022/2023

De data voor Muziek op Schoot in seizoen 2022/2023 staan op de site. Zie: www.ansjepansje.nl/muziek-op-schoot/#wanneer

Er zijn weer 4 Muziek op Schoot®-cursussen per jaar. Elke cursus is anders; andere liedjes, ander materiaal, andere muziek, maar de structuur van de Muziek op Schoot-lessen en het plezier blijft herkenbaar en vertrouwd.

Inschrijven voor één of meerdere Muziek op Schoot®-cursussen kan via
www.ansjepansje.nl/inschrijven/ . Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding. Graag tot ziens in het nieuwe seizoen !Klik hier om verder te lezen