Muziek met jonge kinderen

De lente komt vast en zeker, helaas gaat echter de lentecursus Muziek op Schoot® 2021 niet door

Gezien de corona-maatregelen en huidige ontwikkelingen is het niet mogelijk om de lentecursus Muziek op Schoot® vanaf 22 februari te starten. Het spijt me erg, ik had graag weer live muziek met de kinderen en hun (groot)ouders.

Maar om duidelijkheid te geven, heb ik besloten de lentecursus in z’n geheel niet door te laten gaan. Duidelijkheid,  want afgelopen cursussen hebben we telkens moeten afbreken ivm de maatregelen. Maar ook jammer, want er waren bijna 4-jarigen voor wie het de laatste cursus Muziek  op Schoot® zou zijn en jongere kinderen en nieuwe ouders die ik graag het muziekplezier had willen laten ervaren.

Vanaf week 20 (17 mei) staat de zomercursus Muziek op Schoot® gepland. Of deze door kan gaan, is nu nog niet te zeggen. Maar als je interesse hebt en je nog niet hebt opgegeven voor de zomercursus, meld je aan per mail of via www.ansjepansje.nl/inschrijven/ Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding.

De data van seizoen 2021/2022 komen in maart a.s. op de site. En ik hoop van harte dat we na de zomervakantie weer “gewoon live” Muziek op Schoot-activiteiten en cursussen kunnen beleven. Ik geef 4 Muziek op Schoot®cursussen per jaar. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding. En voor meerdere cursussen aanmelden (bijv. een heel jaar) is ook mogelijk.

In juni mail ik een jaarlijkse nieuwsbrief met de plannen voor seizoen 2021/2022.

Heel graag tot ziens bij Ansjepansje muziek!


Nog geen reacties

Laat een reactie achter: