Muziek met jonge kinderen

Sing-in ! Een muzikaal feestje voor jonge kinderen

Kom zondag 16 juni 2013 om 10u naar De Windroos, Tapirstraat 2 Nijmegen (ingang via Rentmeesterlaan) voor een muzikaal feestje!
Dorothe Beier (muziekpraktijk “De Dodo”), Christa Kneppeck (“Klankrijk”) en Ans Hofer (“Ansjepansje muziek”) organiseren een Sing-in voor kinderen van 4 maanden tot 4 jaar. Samen met papa, mama, oma, opa of een andere volwassene beleven de kinderen een heerlijk ontspannen én actief muzikaal uurtje. Dorothe, Christa en Ans zijn professioneel Muziek op Schootdocenten en zingen en spelen bekende en nieuwe liedjes met de bezoekers.
De Sing-in’s worden op initiatief van de Stichting Muziek op Schoot in het hele land georganiseerd in het kader van het Jaar van Muziek met het Jonge Kind. Het is een gevarieerd en vrolijk uurtje muziekplezier. Na de Sing-in worden de liedjes weer thuis gezongen en nog een keer, en nog een keer, en nog een keer.
Achterliggende gedachte is dat muziek op alle fronten de ontwikkeling stimuleert. Natuurlijk de taalontwikkeling, maar ook de sociale, emotionele en intellectuele ontwikkeling. Muziek maakt slim!
En dan nog dit: Entree is gratis
Aanmelden via www.muziekpraktijkdedodo.nl


Nog geen reacties

Laat een reactie achter: