Muziek met jonge kinderen

Zomercursus Muziek op Schoot 2020 digitaal???


Graag had ik jonge kinderen en hun ouders weer uitgenodigd om mee te doen met een Muziek op Schoot-cursus. Echter de zomercursus vanaf maandag 11 mei kan ook niet door gaan ivm de corona-maatregelen. Anderhalve meter afstand tussen ouders is misschien nog wel op te lossen, maar samenscholen is niet toegestaan. De lentecursus heb ik afgerond met video-filmpjes die ik heb gemaakt. Het was natuurlijk een noodoplossing, want live (contact, muziek en interactie) is de meerwaarde. Maar ik denk er over om de zomercursus toch ook op die manier aan te bieden. Want er zijn nog veel liedjes en spelletjes die ik graag met kinderen en ouders deel. Als je interesse hebt om eventueel de digitale zomercursus te ontvangen en mee te doen, laat maar weten. Mail naar info@ansjepansje.nl of geef een reactie in onderstaande blok.
Hoe eea vorm gaat krijgen en ik het zal aanbieden, zal de komende tijd duidelijk worden……..


Nog geen reacties

Laat een reactie achter: