Muziek met jonge kinderen

Zomercursus Muziek op Schoot digitaal PWYW

De digitale zomercursus Muziek op Schoot 2020 gaat vanaf 11 mei van start. Bij deze het volgende aanbod:

  • 7 filmpjes à € ‘pay what you want’ (je krijgt 7 verborgen YouTube-link en ook een 7 WeTransfer-bestanden. Zomercursus is normaal € 62,50  voor zeven live lessen),
  • bijbehorend liedjesboekje à € 10,- (apart te bestellen, per post thuisbezorgd).

Als je mee wil doen met de digitale zomercursus, mail naar info@ansjepansje.nl en maak een bedrag over naar bankrekening NL52 TRIO 0254 8278 02 t.n.v. A. Hofer

Als je het bijbehorend liedjesboekje wilt, betaal dat gelijk  (€10,-) met je PWYW. Graag dit ook op de overschrijving vermelden naast je naam.


De reacties op de filmpjes, die in plaats van de lente-lessen kwamen, waren zodanig dat ik jullie hier een plezier mee denk te doen. Natuurlijk zou ik jullie liever ‘live’ ontmoeten. Hopelijk komt dat in september als de herfstcursus als vanouds start. De data voor de cursussen seizoen 2020-2021 staan op de site.

De voorlopige inhoud van de digitale zomercursus is als volgt: laagdrempelige muziekactiviteiten voor jonge kinderen die je ook eenvoudig zelf thuis kunt doen, gewoon tussendoor, in de zandbak, bij het insmeren met zonnebrand, bij het eten van een appel, zittend aan tafel met en zonder (zelfgemaakte) instrumenten etc.


Nog geen reacties

Laat een reactie achter: